Image 111


Klein, sterk... en slim!

De kameleon is een kleine Afrikaanse hagedis die bekend staat om zijn opmerkelijke vermogen om zich aan te passen aan zijn omgeving. De perfecte naam voor ons assortiment schooltassen, ontworpen om zich aan te passen aan elk moment van de schooldag van uw kinderen. Robuust, kleurrijk, atypisch en zeer trendy, onze schooltassen hebben net dat beetje extra dat het verschil maakt op de speelplaats. Naarmate het schoolseizoen nadert, is het kiezen van een schooltas een belangrijk moment voor uw kind. Dit mag niet worden verwaarloosd! Een schooltas is van jongs af aan een geruststellend overgangsobject tussen huis en school. Uw kind is er vaak trots op om het aan zijn vrienden te laten zien. Caméléon biedt u graag het beste voor het begin van het schooljaar met een ruime keuze. Daarom hebben we 3 zeer verschillende lijnen gecreëerd: Retro, Vintage en Actual.

Image 111


Stijl en keuze voor het nieuwe schooljaar!

Om de tas te vinden die het best bij de persoonlijkheid van uw kind past, zijn onze creaties verkrijgbaar in 3 zeer verschillende lijnen. In de eerste plaats de vintage serie met zijn tijdloze uitstraling die eenvoud en originaliteit combineert. De schooltassen in deze lijn hebben verschillende compartimenten om boeken en notitieboekjes te ordenen. Aan de voorkant zijn er twee zakken met rits. Perfect om je snacks te bewaren en te beschermen tegen hebzuchtige klasgenoten... Eindelijk, het kleine extraatje, een label om je naam op te schrijven en een plaatsje voor een liniaal in het bindmiddel, slim! Voor het comfort is de onderkant van de tas verstevigd en zijn de rug- en schouderbanden gewatteerd. De charme van het traditionele, het comfort van de moderniteit.

Het retro-assortiment daarentegen benadrukt een verfijnde look met een assertieve "Old School"-stijl. Er zijn ook twee grote opbergvakken, zodat uw kind zijn of haar spullen goed gescheiden kan houden. Aan de voorkant is er een groot vak, perfect voor een agenda of een snack. Het extraatje? Een waterafstotende behandeling om te voorkomen dat de schoolspullen van uw kinderen nat worden, een plaats voor een liniaal en een label op de voorkant.

Tot slot is er ons Actual-assortiment, dat modern, stijlvol en kleurrijk combineert. Deze rugzakken zijn een hit op de speelplaats. Er zijn verschillende compartimenten om je spullen goed gescheiden te houden, een kleine binnenzak met rits en een grote praktische buitenzak voor de laatste dingen die je bent vergeten op te bergen. Als extraatje is er een vakje voorzien voor een liniaal en een label op de achterkant om de naam te schrijven.

Image 111


Aanbevolen door mama's en geliefd bij kinderen!

Gebaseerd op het resultaat van een diepgaande studie van de houding van het kind, creëeren onze rugzakken en boekentassen een optimaal comfort en respecteren de groei van uw kinderen. Inderdaad, een boekentas voor een heel klein kind moet morfologisch aangepast zijn. Een goede schooltas is een schooltas die vergeten wordt als hij op zijn rug wordt gelegd. Uw kind moet kunnen rennen, springen, trappen zonder zich te schamen! Vulling op de rug en de schouderbanden, extra sterke stiksels, voldoende opbergruimte, reflecterende strips om zichtbaar te zijn in de vroege ochtend en bij het vallen van de avond... Een veelheid aan details die van Caméléon schooltassen een must-have hebben gemaakt voor het nieuwe schooljaar. Een "must have" dat uw kinderen nooit zullen willen missen. Inderdaad, het schoolmateriaal in een schooltas is een zware last. Uw kinderen verdienen dat we ons zorgen te maken over hun comfort en gezondheid! Versterkingen en stabiliserende elementen op verschillende plaatsen zijn de prioriteit in al onze schooltassen.

 

2018: lancering van de website

Dankzij het succes van onze producten hebben wij besloten een website te lanceren voor onze Caméléon schooltassen.

Image 111