Voordelen Caméleon

atouts cartables cameleon

Comfort en ergonomie

De nieuwe collectie boekentassen van Caméléon zijn aangepast om hun gewicht te verminderen, het comfort te verbeteren en hun stevigheid te behouden. Boekentassen en rugzakken van Caméléon zijn gemaakt van waterafstotend polyester. Bij regen worden de spullen van uw kind dus niet nat.

cartable scolaire caméléon

De schooltassen van Camélon zijn ontworpen voor een optimaal draagcomfort. Ze zijn uitgerust met comfortabele, gewatteerde en verstelbare schouderbanden. De rugzijde van een Caméléon schooltas is ook gewatteerd, en heeft verstevigde delen voor extra stevigheid. De Basic collectie beschikt over een extra stevige en gewatteerde handgreep.

cartable scolaire caméléon

Alle Caméléon boekentassen en rugzakken hebben een verstevigde bodem, en ook de hoeken zijn extra verstevigd. Ze zijn dus schokbestendig, en kunnen wel tegen een stootje! De Vintage en Retro collectie zijn uitgerust met platte clipsluitingen, om te voorkomen dat ze uit zichzelf opengaan.

cartable scolaire caméléon

Ook de binnenkant van een Caméléon boekentas is goed doordacht: elk model bestaat uit twee compartimenten, gescheiden door een middenvak met ritssluiting. Het 41 cm formaat heeft zelfs drie vakken. Een leuke extra: alle boekentassen van 35, 38 of 41 cm worden geleverd met een leuke meetlat, die in de daarvoor bestemde ruimte wordt gestopt! Elke schooltas is ook voorzien van een naamlabel.

Een schooltas met wieltjes

Een boekentas of rugzak met wieltjes is een goed alternatief voor kinderen die een grote afstand moeten overbruggen tussen school en thuis. De schooltassen op wieltjes van Caméléon zijn uitgerust met een metalen as: dit is veel schokbestendiger dan plastic assen.

cartable scolaire caméléon

Reflecterende strips

Veiligheid in het verkeer is erg belangrijk! Daarom zijn alle schooltassen van Caméléon uitgerust met reflecterende strips. Deze werden op strategische plaatsen aangebracht, zoals de overslagflap en de schouderbanden. Deze strips maximaliseren de zichtbaarheid van uw kind, zelfs op donkere winteravonden.

cartable scolaire caméléon